Betoverende bramen-kokosmuffins

Betoverende bramen-kokosmuffins

  • 2 verpakkingen Driscoll’s bramen (125 g)
  • 450 gram bloem
  • 150 gram boter
  • 250 gram geraspte kokos
  • 250 gram suiker
  • 1 citroen
  • 125 ml kokoslikeur
  • 125 ml slagroom
  • 1 vanillestokje
  • 16 gram bakpoeder
  • zout

20 minuten / Bereidingstijd: 25 minuten | 12 porties | nagerecht | tussendoortje | gemiddeld

Blackberry
Bramen kokos muffins
Blackberry

Bereiding

  • Houd 12 bramen apart voor op de bovenkant van de muffins.
  • Verwarm de oven voor op 150 °C.
  • Bestrijk de vormpjes met olie.
  • Smelt de boter in een pan.
  • Meng de geraspte kokos en suiker in een kom.
  • Voeg de gesmolten boter, de kokoslikeur, citroenrasp en sap en de koffiemelk toe.
  • Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit en voeg toe aan de kom.
  • Meng alles goed door elkaar.
  • Doe in een andere grote kom de bloem, bakpoeder en zout.
  • Voeg al roerende het kokosmengsel toe.
  • Mix goed door elkaar.
  • Spatel nu voorzichtig de bramen door het beslag.
  • Vul de muffinvormpjes met behulp van twee eetlepels tot aan de rand met het kokosmengsel.
  • Druk nu zachtjes 1 braam in het midden van elke muffin.
  • Bak de muffins in de voorverwarmde oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Bladeren Blackberry
Bladeren

Meer inspiratie op social media!

Begin de week sterk

Begin de week sterk

Zomers fruitbrood

Zomers fruitbrood

Fruitige brownie pizza

Fruitige brownie pizza

Vind ons bij:

Carrefour

We praten liever over zacht fruit dan over koekjes, maar ze combineren wel perfect;)! Op onze website maken we gebruik van cookies om onze website en advertenties zo relevant mogelijk voor jou te maken. Check onze cookie policy hier. Zodra jij instemt, geef je daarmee aan dat je de voorwaarden van onze cookie policy begrijpt en accepteert.