Fruit flappen

Fruit flappen

  • 1 verpakking Driscoll’s bramen (125 g)
  • 1 verpakking Driscoll’s frambozen (125 g)
  • 1 verpakking Driscoll’s blauwe bessen (125 g)
  • 1 pakje (10 plakken) bevroren bladerdeeg, ontdooid
  • 50 gram suiker
  • 2 eetlepels maïzena
  • geraspte schil van 2 sinaasappels
  • 1 groot ei

20 min | baktijd 30 min | 10 porties | tussendoortje | picknick | nagerecht

Raspberry
Frambozen recept frambozen koekje
Raspberry

Bereiding

  • Meng de suiker en maïzena in een grote kom. 
  • Voeg de bramen, frambozen, blauwe bessen en de sinaasappelschil toe en meng dit voorzichtig. 
  • Klop het ei los met een vork.- Verwarm de oven voor op 160 °C. 
  • Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. 
  • Rol een vel bladerdeeg uit op een met bloem bestoven oppervlak. 
  • Steek uit elk plakje bladerdeeg rondjes van 12 cm.
  • Plaats de rondjes op de bakplaat en schep ongeveer 2 eetlepels fruitmengsel op de helft van elk rondje. 
  • Bestrijk de rand van het deeg met ei. 
  • Vouw het deeg dubbel en druk de randen goed aan. 
  • Snijd 3 kleine openingen in de bovenkant van het deeg en bestrijk met het resterende ei. 
  • Besprenkel de flappen met een dun laagje suiker.
  • Bak tot ze goudbruin zijnen plaats ze daarna op een rooster om af te koelen.
Bladeren Raspberry
Bladeren

Meer inspiratie op social media!

Begin de week sterk

Begin de week sterk

Cake met ruches

Cake met ruches

Zomers fruitbrood

Zomers fruitbrood

Vind ons bij:

Carrefour

We praten liever over zacht fruit dan over koekjes, maar ze combineren wel perfect;)! Op onze website maken we gebruik van cookies om onze website en advertenties zo relevant mogelijk voor jou te maken. Check onze cookie policy hier. Zodra jij instemt, geef je daarmee aan dat je de voorwaarden van onze cookie policy begrijpt en accepteert.