Overheerlijke geitenkaastaart

Overheerlijke geitenkaastaart

  • 1 verpakking Driscoll's frambozen (125 g)
  • 1 vel bakpapier
  • 4 vellen (10x10 cm) bevroren bladerdeeg
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 150 g verkruimelde geitenkaas
  • 2 theelepels verse tijm
  • 60 ml balsamicoazijn
  • 2 eetlepels honing
  • Versgemalen peper

35 min | 6-8 | dîner | diner | lunch | borrel

Raspberry
geitenkaas taart
Raspberry

Bereiding

  • Haal het fruit uit de koelkast
  • Verwarm de oven tot 200°C
  • Plaats de bladerdeegvellen op het bakpapier
  • Snijd met het puntje van een scherp mes 1 cm van de kant af een vierkant in de bladerdeegvellen
  • Bak voor 10 minuten en haal uit de oven
  • Gebruik een vork om de binnenkant van de vierkanten plat te drukken
  • Besprenkel de vierkanten met Parmezaanse kaas en geitenkaas
  • Plaats terug in de oven gedurende 10 minuten
  • Kook de balsamicoazijn en de honing in een klein pannetje en laat 5 minuten pruttelen
  • Leg de frambozen bovenop de gesmolten kaas en besprenkel met tijm en peper
  • Serveer meteen samen met de honingdressing
  • Eet smakelijk!
Bladeren Raspberry
Bladeren

Meer inspiratie op social media!

Begin de week sterk

Begin de week sterk

Zomers fruitbrood

Zomers fruitbrood

Gember aardbei Mojita

Gember aardbei Mojita

Vind ons bij:

Carrefour

We praten liever over zacht fruit dan over koekjes, maar ze combineren wel perfect;)! Op onze website maken we gebruik van cookies om onze website en advertenties zo relevant mogelijk voor jou te maken. Check onze cookie policy hier. Zodra jij instemt, geef je daarmee aan dat je de voorwaarden van onze cookie policy begrijpt en accepteert.